Edo Berger

Edo Berger is een grote, energieke verschijning op het podium. Naast zijn werk in Nederland is hij een van de meest actieve Nederlandse comedians op het internationale circuit en speelde van Edinburgh tot Tokio.  Edo werkte voor 3FM als redacteur en sidekick in de programma’s Buzz en Bring It On. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten.

Wouter Monden

Wouter Monden begon met comedy in 2010. In november van dat jaar won hij de juryprijs van de Culture Comedy Award. Daarna is hij nooit meer van de Nederlandse en Belgische podia af gegaan. Met 175-200 optredens per jaar is hij ruim ervaren en kan hij optreden in elk type zaal en voor elk soort publiek.

Zijn stijl is toegankelijk maar scherp en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music in de Qmusical, schreef mee aan o.a. Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal en The Roast of Johnny de Mol. Hij is de publieksopwarmer voor TV-programma’s als Zondag met Lubach, Padoem Patsss en makkelijk Scoren.